субота, 5 лютого 2022 р.

 


7 наукових способів як стати більш привабливим

Побудова міцних, дружніх або ділових стосунків залежить від багатьох факторів6 взаєморозуміння, інтерес, певний рівень знань та інше. Привабливість людини може не тільки зміцнити стосунки між людьми, але й зробити їх більш тривалими.

Завдяки привабливості, люди отримують від інших повагу, без особливих зусиль досягають своєї мети, мають більшу кількість корисних зв’язків. Як стати більш привабливою людиною? Наукові дослідження в області соціальної психології доводять, що привабливість формується простими факторами.  

*     Виділяйтеся

Щоб вас помітили інші люди, необхідно докласти певних зусиль. Мова йде не про яскравий одяг чи незвичну зачіску. На роботі це можуть бути цінні ідеї, ініціатива, добре виконана робота. В дружніх стосунках ви може здійснювати красиві вчинки. Робіть щось корисне і вигідне для себе та оточення. Тоді інші точно вас помітять.

*    Запам’ятовуйте імена

Людям дуже приємно, коли до них звертаються на ім’я, а не «викають» чи «тикають». Якщо ви звертаєтесь до людини на ім’я, то вона більш уважно вас слухає і активно бере участь у діалозі.

*     Ставте запитання

Виявляйте цікавість до людей, ставте їм запитання, які вас цікавлять. Також у процесі бесіди варто задавати уточнюючі питання. Так ваш співрозмовник зрозуміє, що ви справді слухаєте його уважно.

*    Посміхайтеся

Людина здається більш привабливою і симпатичною, коли посміхається. Таким чином ви демонструєте співрозмовнику своє позитивне налаштування і готовність до взаємодії.

*    Знаходьте схожість

Схожість об’єднує людей, завдяки спільним інтересам просте спілкування може перерости в міцну дружбу.  Наявність спільного допомагає людям легше взаємодіяти.

*     Створюйте дружню атмосферу

Потурбуйтесь, щоб людям було добре у вашій компанії. Виявляйте дружелюбність, емпатію, позитив. Уважно слухайте співрозмовника, аргументуйте свої висловлювання, підтримуйте розмову.

*    Демонструйте свою симпатію

Якщо вам справді сподобалася людина, її ідеї, думки, дайте їй це зрозуміти. Ви можете висловити вдячність, погодитися з її думками, підтримати іншими способами.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар